produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar
Cell-U-Loss

Cell-U-Loss

Celulita apare atunci cand tesuturile grase din anumite parti ale corpului acumuleaza apa sau celule moarte. Cell-U-Loss este proiectat pentru a rezolva problema persistenta a acumularii de lichide.

Definitia produsului

Supliment nutritiv menit sa ajute la scaderea cantitatii de lichid acumulat in organism.

Proprietatile ingredientelor de baza

  • Vitamina C - o vitamina esentiala ca antioxidant.
  • Potasiu - unul din elementele necesare pentru sustinerea vigorii sistemului muscular.

Beneficiile produsului

Lasa natura sa te ajute: in loc sa optezi pentru o operatie de lipoabsorbtie costisitoare si dureroasa, lasa natura sa te ajute cu Cell-U-Loss pentru a reduce aparitia celulitei neatractive.


Un corp mai subtire si mai suplu: Cell-U-Loss reduce acumularea de lichid, un mod eficient pentru a minimiza aparitia celulitei prin netezirea efectului cojii de portocala.

Atacand celulita in interior si exterior: Cell-U-Loss lucreaza bine in combinatie cu crema Herbalife Body Contouring si cu Body Buffing Scrub, care intareste suprafata exterioara a pielii.

Asociat cu alte produse: Cell-U-Loss poate fi combinat cu programele Herbalife de control al greutatii si cu intreaga linie de produse de nutritie Herbalife.

Stiati ca

Celulita poate afecta pana si corpul cel mai subtire si suplu. Indiferent de varsta, greutate sau chiar sex, multi oameni au celulita, o problema asa de persistenta incat nici macar o dieta echilibrata sau miscarea fizica regulata nu o pot face sa dispara complet. Si, odata aparuta, celulita este imposibil sa o ascunzi.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

pret: 82 RON   |   comanda

urmatorul produs

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker