produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar
Formula 3 Personalized Protein Powder

Formula 3 Personalized Protein Powder

Completarea regimului nostru alimentar cu proteine este necesara pentru controlul greutatii si mentinerea energiei. Pentru a realiza functia sa, proteinele trebuie sa fie de buna calitate si cantitatea consumata trebuie personalizata. Pudra de proteine Formula 3 ShapeWorks este o modalitate perfecta de a imbogati alimentatia cu proteine si pentru a obtine cele mai bune rezultate in controlul greutatii.

Definitia produsului

Pudra continand un amestec de proteine din soia si proteine din zer, pentru controlul greutatii si o alimentatie echilibrata.

Proprietatile ingredientelor de baza

  • Proteina din soia - este considerata cea mai buna, unica proteina completa existenta in nature, deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali. Din punct de vedere a calitatii, proteina din soia nu este mai putin nutritiva ca laptele, carnea sau ouale. Se metabolizeaza usor si asigura energie pe termen lung.
  • Proteina din zer - contine aminoacizi si se amesteca usor cu laptele, rezultand astfel un coctail cremos. Asigura energie si este foarte eficient metabolizata.

Metoda de utilizare

Pudra de proteine este prevazuta pentru completarea shake-ului zilnic sau in alte feluri de mancare (de exemplu: supe, iaurturi, sosuri), pentru ca este inodora si nu are gust specific.

Beneficiile produsului

Proteinele constitute materia prima esentiala pentru celule. 25 % din organismul nostru consta din proteine, acesta este motivul pentru care corpul trebuie mereu alimentat cu proteine pentru a compensa pierderile si pentru a mentine organismul in starea lui optima.

Daca sunteti sportiv sau faceti efort fizic, atunci aveti nevoie de o cantitate suplimentara de proteine, pentru ca acestea contribute la refacerea si mentinerea tesuturilor musculare si sunt o sursa excelenta de energie.

Asigurarea organismului cu o cantitate personalizata de proteine este factorul cheie in controlul greutatii. Pudra proteica Formula 3 este o formula proteica de cea mai inalta calitate si este usor de adaptat necesitatilor individuale/

* Imaginea produsului ShapeWorks poate suferi modificari si este personalizata pentru fiecare tara.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

pret: 113 RON   |   comanda

urmatorul produs

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker