produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar
Thermojetics Yellow

Thermojetics Yellow

Pastilele Thermojetics Yellow - supliment nutritiv pe baza de plante creat pentru mentinerea unui nivel echilibrat de glucoza in sange si controlul senzatiei de foame, factori foarte importanti in respectarea si succesul unei diete slab-calorice.

Definitia produsului

Supliment de nutritie creat pentru mentinerea unui nivel echilibrat de glucoza si controlul senzatiei de foame.

Proprietatile ingredientelor de baza

  • Garcinia Cambogia - sursa bogata in acid hidroxicitric care ajuta la controlul senzatiei de foame.
  • Acid hidroxicitric - minimizeaza activitatea fermentilor care contribute la transformarea carbohidratilor in depozite de grasimi.
  • Crom GTF (Glucose Tolerance Factor) - microelement de baza; participa la reglarea naturala a nivelului de zahar in sange.

Beneficiile produsului

Pastilele Thermojetics Yellow ajuta la completarea insuficientei de Crom in organismul privat deseori de cantitatea necesara.

Se asimileaza usor si au actiune imediata, contribuind la reconstituirea nivelului optim de zahar in organism. In acest fel se poate evita scaderea tensiunii arteriale si se poate controla pofta de mancare.

Stiati ca

Atunci cand organismului i se furnizeaza o cantitate optima de Crom, creierul nu trimite impulsul necesarului de "combustibil" suplimentar, de aceea nu mai apare senzatia de foame. In momentul in care cantitatea de Crom este insuficienta in organism, acesta trebuie sa functioneze cu efort dublu pentru a mentine nivelul optim de zahar in sange, consecinta fiind senzatia acuta de a manca ceva dulce. O data cu trecerea timpului, capacitatea organismului de a mentine cantitatea optima de Crom scade, de aceea se recomanda consumul permanent pentru a depozita acest microelement.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

pret: 90 RON   |   comanda

urmatorul produs

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker