produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Antioxidanti, radicali liberi si Herbalife

Oxigenul sta la baza tuturor plantelor si animalelor.El este cel mai important nutriment de care are nevoie in fiecare secunda fiecare celula din organism.Fara el nu putem sa eliberam energia din hrana cu ajutorul careia se conduc toate procesele din organism.Dar oxigenul este o substanta chimica reactiva si deosebit de periculoasa: in reactiile biochimice normale, oxigenul poate sa devina instabil si poate "oxida" moleculele din jur.Acest proces pate duce la distrugerea celulelor care sa fei punctul de pornirepentru cancer, inflamatii, lezari ale arterelor si imbaranire.Cunoscut ca un radical liber oxidant, acest echivalent al unui deseu nuclear trebuie inlaturat pentru a indeparta pericolul.

Radicali liberi se produc atunci cand au loc procese de combustie, cum ar fi fumatul, arderea benzinei care produce gaze de esapament, radiatii, prajirea sau frigerea alimentelor si procese normale ale organismului.

Substantele chimice capabile sa faca inofensivi acesti radicali liberi se numesc antioxidanti.Unii sunt cunoscuti drept nutrienti esentiali, cum sunt vitamina A si betacarotenul, vitaminele C si E. Altele, cum ar fi bioflavonoidele, antocianidinele, picnogenolul si alte peste o suta de substante descoperite recent in alimente obisnuite nu au acest rol.

Antioxidantii sunt substantele care apara organismul de efectele daunatoare ale unor molecule denumite "radicali liberi", care se acumuleaza in organism si sunt daunatori. Specialistii considera ca radicalii liberi sunt cei care cauzeaza boli arteriale (ateroscleroza), cancer si altele. Expunerea la radicali liberi:

  • prin acumularea de produse formate prin procese normale ale organismului (ca de exemplu arderea glucidelor pentru producerea de energie sau eliberarea enzimelor digestive)
  • in cazul metabolizarii anumitor medicamente
  • prin poluanti

Nu uita antioxidantii includ vitamine (vitamina A si E) si minerale (seleniu), care se gasesc in plante. Cele mai importante surse de antioxidanti sunt fructele si vegetalele.

Echilibrul intre aportul tau de antioxidanti si expunerea la radicali liberi poate cu adevarat sa reprezinte echilibrul dintre viata si moarte.Poti sa inclini balanta in favoarea ta facand simple modificari in alimentatie si printr-o suplimentare a cantitatii de antioxidanti, fiind intr-un contact permanent cu consultantul tau de nutritie Herbalife.

Informeaza-te despre produsele Herbalife recomandate la aceasta sectiune si vei fi mai castigat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker