produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Ce este o calorie?

Cuvantul "calorie" este pe buzele tuturor, dar ce anume inseamna el? Consultantul tau de nutritie Herbalife, in cadrul programului de controlul greutatii pe care te-ai hotarat sa-l urmezi, printre altele te va informa: CALORIA este o unitate de masura a energiei asa cum, spre exemplu, kilogramul este o unitate de masura a masei. Se masoara in calorii cantitatea de energie furnizata organismului prin alimentatie. Numarul de calorii continute de diversele alimente consumate iti arata deci cantitatea de energie de care dispune corpul tau. Aceasta energie este necesara pentru buna desfasurare a celor mai diverse functii ale organismului, precum cresterea, regenerarea celulelor, digestia, activitatea musculara, cardiaca sau respiratorie. Daca alimentatia nu furnizeaza suficiente calorii organismului, acesta isi satisface nevoile energetice recurgand la energia stocata in propriile tesuturi.

Rezultatul: scaderea in greutate. Daca, dimpotriva, alimentatia ofera mai multe calorii decat este necesar, surplusul de energie este stocat sub forma de tesut adipos. Rezultatul: crestere a greutatii.

Cum se masoara continutul caloric al diferitelor alimente? S-a recurs la un instrument de masura special, calorimetrul. intr-un mic recipient inconjurat de apa, este ars alimentul. Caldura care se degaja incalzeste apa din jurul recipientului. Se masoara cresterea temperaturii apei si se calculeaza cantitatea de apa incalzita. O calorie este definita drept cantitatea de energie necesara pentru a ridica temperatura unui gram de apa cu un grad Celsius.

Kilocalorii? Valoarea energetica a alimentelor este adesea indicata in kilocalorii. 1 kilocalorie corespunde la 1000 de calorii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker