produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Carbohidrati, fibre, proteine si Herbalife

Daca auzi termenul de carbohidrati si nu intelegi ce inseamna, adreseaza-te cu incredere catre consultantul tau de nutritie Herbalife, care-ti poate spune ca, carbohidratii reprezinta combustibilul principal pentru organismul nostru. Sunt nutrienti, dintre care cei simpli sunt absorbiti aproape imediat in sange (glucoza, fructoza, lactoza), in timp ce carbohidratii complecsi (fibre) sunt descompusi.

Cel mai simplu carbohidrat, glucoza, este "nutrientul" de baza al organismului. Ea este transportata in celule de catre insulina, un important hormon, care o transforma in glicogen, excesul fiind transformat in grasimi.

De ce se spune mereu ca dulciurile ingrasa? Pentru ca excedentul de zahar se transforma in grasime, iar aceasta se depune, de cele mai multe ori in jurul taliei.

Organismul are astfel nevoie de carbohidrati "buni" – acestia fiind nutrienti complecsi, pentru ca digestia dureaza mult, secretia de insulina se face treptat, iar organismul isi mentine glicemia la nivelul normal.

Proteinele (lanturi chimice de aminoacizi, esentiali si neesentiali), folosesc la constructia celulelor. Din hrana, organismul va extrage proteine - aminoacizi esentiali, continuti atat in produse vegetale, cat si in produse animale. Lactatele, carnea si ouale, pot fi deci consumate cu incredere.

Grasimile sunt la randul lor importante pentru organism, insa depinde, evident, de natura lor. Astfel, grasimile nesaturate (de doua tipuri: mononesaturate si polinesaturate) sunt cele indicate.

Carbohidrati, fibre, proteine, grasimi: toate sunt componente de baza in functionarea organismului nostru. Informeaza-te despre ele si vei fi mult mai castigat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker