produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Metode de slabit si Herbalife. Dieta personalizata

in ultimul timp exista o adevarata invazie de retete si metode de slabit, tot mai multe persoane aratandu-se interesate si, in acelasi timp, dispuse sa incerce pe propria piele aceste formule prezentate deseori ca fiind "magice".

in acceptiunea curenta, lupta cu kilogramele se rezuma la continua cautare a dietei perfecte, a dietei care prin minune te ajuta sa scapi de grasime in doar cateva zile... Dar dietele, ca si medicamentele luate fara supraveghere de specialitate, au efecte benefice si contraindicatii despre care nimeni nu vorbeste.

Desi e recunoscuta ca fiind metoda corecta, implicarea medicului nutritionist sau a consultantului de nutritie in efortul de a slabi este de obicei ultimul lucru care se face. De aceea, in lupta cu kilogramele si pentru un stil de viata sanatos, eu ca si consultant de nutritie Herbalife consider ca este bine sa consulti un specialist. Numai acesta este in masura sa iti recomande un program cu efort controlat, cu risc minim, cu dieta personalizata si activitate fizica supravegheata in locul unei diete "minune" despre care nu stii nimic.

Urmareste programele promovate in paginile acestui site la sectiunea "programe" si cere consultantului tau de nutritie Herbalife sa-ti descrie in amanunt produsele Herbalife si programele Herbalife cu dieta personalizata care se constituie in metode de slabit 100% eficiente si durabile.

Herbalife este liderul mondial de necontestat in controlul greutatii.

Informeaza-te, verifica aceste date si vei fi mai castigat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker