produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar

Excesul de greutate

"Tot ceea ce este in exces e viciu si nu tot ceea ce lipseste e cumpatare."

Trebuie sa gasim mai mereu calea de mijloc intre aceste extreme. Rareori reusim, asa ca ne trezim ca dormim putin, nu mai avem prieteni, avem prea multe cunostinte si numere de telefon in agenda, mancam dezordonat, despre mare credem ca e locul in care stai la soare, bem prea mult sau prea putin, stam cu cei dragi cat sa putem "pune casa la punct". Vrem apartamente in centru sau case la periferie, ne ingramadim in concedii de "fitze", vrem cea mai buna educatie pentru copiii nostri, masinile de clasa medie nu sunt pentru noi, .s.a.m.d.... puteti si voi completa din proprie experienta.

Dar aici, in aceasta sectiune, ne referim strict la viciul care iese deseori victorios pe altarul placerii alimentare. Excesul ponderal a ajuns o problema de interes a peste 40% din populatia globului.

Foamea, conditionata si reglata de centri hipotalamici a caror functie este determinata in primul rand de variatiile glicemiei, apare ca o necesitate obiectiva care, odata satisfacuta, induce o senzatie de placere, de multumire.

Cand foamea guverneaza, cand totul graviteaza doar in jurul ei, excesul de greutate nu intarzie sa apara.

Dar nu dispera. Aici intervine Compania noastra, prin programe Herbalife de control a greutatii. Contacteaza-ma acum si voi fi consultantul tau de nutritie pana cand excesul de greutate va inceta sa mai fie o problema pentru tine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker