produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar

Medicii din spatele tehnologiei HERBALIFE

 

WellnessDr. David Heber

Dr. David Heber, presedintele Consiliului Stiintific al Herbalife, este fondatorul Centrului de Nutritie Umana din cadrul UCLA, conduce Centrul de Cercetare a Suplimentilor de Nutritie din cadrul Institutului National de Sanatate, Institutul National pentru Tratarea Cancerului si Centrele de instruire in nutritie si obezitate ale UCLA.

 

 

WellnessDr. Louis Ignarro

Castigator al Premiului Nobel pentru Fiziologie si Medicina, profesor de Farmacologie la UCLA, unul din cei mai prestigiosi cercetatori in domeniul cardiovascular, dr. Louis Ignarro face parte din Comisia de Consiliere Stiintifica a companiei Herbalife.

 

 

WellnessDr. Luigi Gratton - Citeste aici interviul acordat cotidianului Adevarul

Dr. Luigi Gratton – vicepresedinte pe probleme medicale si de educatie medicala al companiei- este absolvent al Universitatii California, Los Angeles avand diploma de studii stiintifice si masterat in sanatate publica. A obtinut diploma de medic de la Scoala Medicala Mount Sinai din cadrul Universitatii New York.
Dr. Gratton lucreaza ca specialist in medicina de familie si ca medic specialist in clinica Centrului de Nutritie Umana din cadrul Universitatii din Los Angeles(UCLA), in cadrul programului de factori de risc ai obezitatii. Lui Gratton i s-a decernat Diploma Consiliului American al Practicienilor din Medicina de familie si a Consiliului American al Medicilor Nutritionisti.
In acelasi timp, Dr. Luigi Gratton este responsabil cu nutritia si alimentatia fotbalistului David Beckham si a coechipierilor sai de la echipa de fotbal L.A. Galaxy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker