produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar
Body Contouring Creme

Body Contouring Creme

Ajuta la imbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii. Aceasta crema este fabricata in Italia, elaborata exclusiv pentru HERBALIFE INTERNATIONAL OF AMERICA INC.

Beneficiile produsului

Se aplica pe pielea uscata dupa ce a fost spalat Body Buffing Scrub. Se realizeaza un automasaj, ciupind usor de la extremitati spre centru. Ajuta la imbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii.
Body Buffing Scrub si Body Contouring Creme se aplica zilnic dimineata si seara. Pentru a obtine rezultate, este necesara si o nutritie echilibrata cu un consum mic de calorii, continut mare de fibre, mai multa miscare. Ajuta la imbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii.
Foloseste aceste creme in cadrul programului anticelulitic Herbalife.

Proprietati

Contine gingko si acizi din fructe care ajuta la cresterea fermitatii si imbunatatirea texturii pielii, reducand considerabil celulita.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

pret: 101 RON  |   comanda

urmatorul produs

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker