produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar
RoseOx

RoseOx

Aparitia in organism a radicalilor liberi care afecteaza structura intercelulara este sporita prin nutritia neechilibrata, factori care apartin stilului nostru de viata (de exemplu fumatul), insuficienta anumitor vitamine sau minerale, substantele toxice din mediul inconjurator si stresul. Formula unica a produsului RoseOx permite reconstruirea acelui rezervor esential de antioxidanti.

Definitia produsului

Supliment de nutritie antioxidant pentru sustinerea sistemului imunitar.

Proprietatile ingredientelor de baza

  • Rozmarin - este sursa a mai mult de 12 tipuri de antioxidanti, incluzandu-l pe cel mai puternic, acidul din rozmarin. Rozmarinul contine minerale vitale: Fier, Magneziu, Fosfor, Natriu, Potasiu, Zinc.

Beneficiile produsului

RoseOx presupune efectul in cascade: nu are doar proprietatea de a lupta contra radicalilor liberi, dar actioneaza sinergic alaturi de alti antioxidanti, crescand astfel efectul antioxidant.

RoseOx are proprietatea de a regenera si de a activa si alti antioxidanti precum vitamina E, care nu se poate active de la sine.

Stiati ca

Cauza scaderii imunitatii este acumularea radicalilor liberi. Molecula de oxigen creata in organism, instabila, este dependenta de combinatia cu alti electroni. In momentul in care se combina cu anumiti electroni din alte molecule, aceasta din urma este destructurata (procesul oxidarii). Efectul acestui proces este afectarea organelor si, evident, a intregului organism.

Antioxidantii participa in lupta cu radicalii liberi, stopand procesul de oxidare. Dieta bogata in antioxidanti scade riscurile strecurarii diversilor virusi si infectii, intarind intregul organism. Din pacate, alimentatia noastra nu reuseste sa furnizeze cantitatea optima de antioxidanti, nici macar legumele si fructele proaspete nu au intotdeauna suficienti nutrienti din cauza stocarii indelungate si a conservarii si cultivarii necorespunzatoare. Tocmai de aceea, suplimentarea alimentatiei noastre cu antioxidanti devine indispensabila.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

pret: 109 RON   |   comanda

urmatorul produs

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker