produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar
Xtra-Cal

Xtra-Cal

Acest produs este conceput special pentru intarirea sistemului osos. Trei pastile de Xtra-Cal asigura organismului cantitatea de calciu recomandata zilnic (cca 1000 mg). In componenta produsului, pe langa calciu in concentratie inalta, intra si vitamine, minerale, plante care ajuta organismul sa asimileze si sa pastreze calciul.

Definitia produsului

Supliment pentru optimizarea proceselor metabolice.

Proprietatile ingredientelor de baza

  • Calciu - cel mai prezent mineral in organismul omului si element care nu este produs de organism, ci doar asimilat din alimentatie. Calciul este indispensabil persoanelor de varsta inaintata, femeilor insarcinate, care alapteaza si in cazul schimbarilor climatice. Calciul intareste structura scheletului, asigura sanatatea dintilor si a unghiilor, necesar pentru functionarea optima a sistemelor nervos si muscular.
  • Vitamina A - imbunatateste functia vizuala; asigura cresterea in inaltime si a dezvoltarii oaselor.
  • Vitamina D - contribuie la asimilarea si fixarea calciului, intarindu-se astfel structura oaselor.
  • Vitamina E - antioxidant; previne oxidarea vitaminei A si creste eficienta acesteia, imbunatateste functionarea inimii.
  • Vitamina C - antioxidant; ajuta in lupta cu infectiile; este necesar pentru sprijinirea sanatatii pielii; potenteaza asimilarea Fierului din alimente vegetate.
  • Zinc - asigura sanatatea sistemelor reproductiv si imunitar; indispensabil in procesul de regenerare si innoire a tesuturilor.
  • Cupru - element din sistemul antioxidant al enzimelor; necesar pentru crearea melaninei si metabolizarea Fierului.
  • Citrat de magneziu - element din sistemul antioxidant al enzimelor; necesar pentru sanatatea oaselor si sistemului nervos.
  • Betaina HCI si Acid Glutamic HCI - fermenti care participa la procesarea alimentelor in stomac.
  • Coada calului - planta bogata in minerale, care asigura dezvoltarea corecta a sistemului nervos.

Beneficiile produsului

Xtra-Cal - un supliment nutritiv unic care asigura intr-un mod optim cantitatea de calciu pentru oase puternice si sanatoase si profilaxia osteoporozei. Formula noastra speciala include vitamina D necesara si importanta pentru asimilarea cantitatii necesare de calciu si alte vitamine si minerale. Nu contine coloranti sau zaharuri.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

pret: 61 RON   |   comanda

urmatorul produs

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker